Beste inwoners van Línden,

U heeft wellicht wel meegekregen dat er op de donderdagavond regelmatig iets te doen is op het veld bij de Burcht.

Ons Dogfrisbee team "Fame'ous Freestylers" zijn dankbaar voor de mogelijkheid om daar te kunnen trainen daar met onze club.

Wij, Ron en Brenda Coenders, hebben de eer om op 19 mei een wedstrijd te mogen organiseren in ons prachtige Linden welke bijdraagt aan de UFO Worldcup.

Om de bewoners van Linden kennis te laten maken met deze geweldig sport willen jullie graag uitnodigen om een kopje koffie te komen drinken.

Bij het tonen van deze brief ontvangt u namelijk een kopje koffie met iets lekkers er bij. Wij zien u graag verschijnen op deze bijzondere dag voor ons.

De wedstrijd start rond 10.00 en duurt waarschijnlijk tot 17.00 uur.

Op muziek zullen de wedstrijddeelnemers hun kunsten vertonen samen met hun viervoeters om mee te dingen naar een fel begeerde podiumplaats aan het einde van de dag.

Ook zijn er verschillende kraampjes aanwezig met leuke hondenspullen. Mocht u tijdens de lunch echter trek hebben in patat of een loempia, is dit tussen 12.00 en 15.00 ook mogelijk.

Wanneer u met de auto komt is er parkeergelegenheid bij de ingang van het dorp, via de Oostermeerweg.

Bij de Burcht zelf is er geen mogelijkheid tot parkeren van auto's in verband met veiligheid en bereikbaarheid voor hulpdiensten indien nodig.

Er mogen wel fietsen geplaatst worden.

We kijken er naar uit om er een geslaagde dag van te maken met plezier voor baas en hond op de wedstrijd maar ook voor de bewoners van Linden.

Voor info, vragen of suggesties kunt u ons mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hartelijke groeten,

Ronald en Brenda Coenders.