2016.07.29

Vorige week tijdens de 4-daagse kwamen er meer dan 10.000 wandelaars door ons kleine dorp. Het dorp was mooi versierd en wij stonden klaar om onze soep te verkopen. Dit jaar hadden we ook iets nieuws in de verkoop, n.l. de hotdogs. De verkoop van soep, koffie en hotdogs ging heel goed. De frisdrank en de melk/karnemelk wat minder. Net toen de verkoop begon kregen we een enorme bak regen over Linden. Het was voor de lopers en voor ons even aanpassen aan de situatie. De Burcht is nog nooit zo vol geweest met mensen. Iedereen wilde schuilen. De vrijwilligers waren allemaal heel erg hard aan het werken om de lopers te voorzien van hun soep/koffie, schoon toilet, muziek of iets anders.  Met z’n allen hebben we het weer voor elkaar gekregen. En na het opruimen was het weer heel gezellig in Linden.

Het bestuur van Stichting Vierdaagse Linden bedankt hierbij alle vrijwilligers en de Lindenaren die aan de route wonen (voor de versieringen) voor hun inzet. Ook diegene die niet aan de route wonen en meegeholpen hebben met de versieringen, dank je wel.  Mede dankzij jullie allemaal was het gezellig voor de lopers en is er weer een financiële bijdrage voor de verenigingen.

Iedere vereniging (Ganzeveer, VVL, Slagwerkgroep, GDN, Gilde, Burcht)  krijgt € 950,00. Ziezo heeft aangegeven dit jaar niet mee te delen aan de winst. Ook gaat een deel naar de goede doelen (Jarige Job en Warchild).

Als jullie nog tips hebben voor het volgend jaar, laat het aan ons weten.

Met vriendelijke groeten,

Jolanda Martens

Namens Stichting Vierdaagse Linden


Meld-wijzer gemeente Land van Cuijk

2023.04.14 Meld wijzer Gem LvC