2016.06.20


Thema: “Welkom in Noord-Brabant met de felicitaties aan de 100 jarige 4-daagse”
Linden, 19 juni 2016
Beste inwoners van Linden,

Stichting Vierdaagse Linden organiseert tijdens de 4-daagse doortocht op vrijdag ieder jaar de verkoop van eten en drinken. Dit doen we voor de lopers én voor de verenigingen van Linden. De winst van de verkoop verdelen we onder deze verenigingen. Daardoor is het mogelijk voor de verenigingen om de contributie laag te houden of niet te verhogen. Maar vooral ook om activiteiten te organiseren voor hun leden. Dit alles om de leefbaarheid in ons mooie kleine dorp te behouden of zelfs te verbeteren. In deze brief een oproep voor hulp en de versieringen.

En voor diegene die aan de route wonen verstrekken we rood/wit papier (Brabantse kleuren) op 16 juli.

Uw hulp is nodig!

De meeste van de bewoners zijn lid van één vereniging of zelfs lid van meerdere verenigingen. Door mee te helpen tijdens de 4-daagse doortocht steun je de verenigingen en de leefbaarheid in ons dorp.

Uw hulp: data en werkzaamheden

Zaterdag 16 juli

  • Opbouwen van de ereboog, overkapping, muziekpodium, vlaggenmasten, grote tent, koffiehoek en soephoek bij de Burcht vanaf 09.00 uur. Wij zorgen voor de lunch.

  • De groencontainers hebben we nodig voor het afval. Wij vragen jullie om de groencontainer te brengen naar de Burcht op woensdag 20 juli. Let op de container wordt 20 juli de laatste keer geleegd vooraf aan de 4-daagse. Lever de container schoon in (voorzien van naam) en breng deze naar de Burcht. Vrijdag 22 juli na 14.00 uur haalt je de container weer op.

Donderdag 21 juli:

s middags: Inrichting van het plein van de Burcht vanaf 13.30 uur.

s Avonds: Opbouwen tent bij de brug en andere resterende werkzaamheden, vanaf 18.30 uur.


Vrijdagmorgen en vrijdagmiddag 22 juli:

Verkoop bij de brug, de Burcht en in de tuin van de familie Heynen.

Na de doorkomst met z’n allen opruimen. Voor diegene die meegeholpen hebben (en hun partner) is daarna een feestje.  

Help je mee? Vul dan onderstaand strook in of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Opgave vóór 1 juli 2016.  

Help je al ieder jaar mee? Lever toch de strook in of stuur een e-mail.


Als je je niet opgeeft, is het organisatorisch niet mogelijk om je in te delen.
 
Het thema : Welkom in Noord-Brabant met de felicitaties aan de 100 jarige 4-daagse

Ieder jaar versieren we ons dorp met een thema. Ons dorp is beroemd om deze versieringen bij de lopers. Wij roepen alle inwoners van Linden op om mee te helpen met deze versieringen.

Te denken valt aan:
  • Rood/witte raambekleding. De Lindenaren die aan de route wonen, krijgen van de Stichting Vierdaagse Linden de basis versieringen. Dit is rood en wit papier. Deze kunnen jullie voor de ramen plakken. Zaterdag 16 juli vanaf 09.00 uur tot 12.00 uur kun je dit ophalen in de Burcht. Lukt dit niet, maak dan even een andere afspraak met Jolanda (06-38680080).

  • Brabantse vlag. Als je geen Brabantse vlag hebt, hang dan de Lindense vlag buiten.

  • Typische Brabantse spreekwoorden, gezegde, uitdrukkingen, uitspraken en wijsheden b.v. Brabantse Nachten zijn lang. Kijk hiervoor op internet, staan veel van deze zinnen.

  • Typische Brabantse dingen/gewoontes zoals b.v. het Brabants worstenbroodje.

Vragen?
Heb je vragen? Neem dan contact op met onderstaande leden van de Stichting Vierdaagse Linden. Of stuur een e-mail naar jolandamartens@home.n

Met vriendelijke groeten,

Stichting Vierdaagse Linden
Rik Nuijen, Hans v. Zuylen, Ans Hoefnagels, Frans Schimmel, Martien Bos, Roland Voorendt, Jolanda MartensOpgavenstrook hulp vooraf en tijdens de 4daagse doortochtNaam: …………………………….. E-mailadres: …………………………………………………………………….Graag aankruisen:
O Helpt op zaterdag 16 juli mee met de voorbereidingen, vanaf 09.00 uur

O Helpt op donderdagmiddag 21 juli mee om het plein van de Burcht in te richten, vanaf 13.30 uur

O Helpt op donderdagavond 21 juli mee, vanaf 18.30 uur

O Helpt op vrijdagmorgen 22 juli mee met de verkoop tijdens de 4-daagse doortocht.

En ter afsluiting voor diegene en hun partner die een van deze dagen heeft geholpen is er een feestje na het opruimen.”
Dit strookje inleveren bij Ans Hoefnagels (De Berg 6) of Jolanda Martens (Kerkstraat 15) of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meld-wijzer gemeente Land van Cuijk

2023.04.14 Meld wijzer Gem LvC