View the embedded image gallery online at:
https://grootlinden.nl/linden-in-beeld/2023#sigProIdaddc6b7339
  Carnaval 2023. Klik op de foto om eerst de foto's van de sleuteloverdracht te zien.

 

View the embedded image gallery online at:
https://grootlinden.nl/linden-in-beeld/2023#sigProId29423c8106
  Als je op de volgende foto klik zie je de optocht met onze jeugdprins Huub 1ste

 

View the embedded image gallery online at:
https://grootlinden.nl/linden-in-beeld/2023#sigProIdd777abe614
   Als sluitstuk en hoogtepunt de foto's van de Pronkzitting. Met dank hiervoor aan Rik. Alleen bij de Pronkzitting is gevaagd of er bezwaar was tegen fotograferen. Dat kon niet bij de Sleuteloverdracht en de Optocht van de Jeugdprins. Klik op de foto van de Pronkzitting voor de fotorapportage.

 

View the embedded image gallery online at:
https://grootlinden.nl/linden-in-beeld/2023#sigProId4731d1f77e
De zondag na de 4-daagse. Tijd voor het jaarlijkse jeu des boules toernooi. Met dit jaar meer inschrijvingen dan ooit. Het was dan ook weer beregezellig en daar deden de sporadische regenbuitjes niets aan af. Dank zij Theo Emons konden we mooi gebruik maken van de tent en de tap. Er werd fanatiek gegooid, maar aan het eind van de dag was er maar 1 koppel dat er met de eerste prijs vandoor ging en dat waren dit jaar Thorsten en Marlous. Marlous moest echter vanwege de kleine Morris, het stokje (of in dit geval de ballen) over geven aan Willemien voor de laatste poulewedstrijd en de finales. Maar zij toonde zich een waardige vervanger. Als tweede eindigde de winnaars van afgelopen jaar Vince en Toin en nipt daarachter Willy en Hayke. De poedelprijs was dit jaar voor Frans en Wiel, die beiden een afwasborstel mee naar huis mochten nemen. Iedereen was het er over eens dat het weer een prachtige dag was geweest. Klik op de bijgevoegde foto

View the embedded image gallery online at:
https://grootlinden.nl/linden-in-beeld/2023#sigProIda4fabcd9e2
Een kleine foto reportage van het kennismakingsbezoek van Marieke Moormnan, onze nieuwe burgemester door een van de gemeente deelnemers vindt je door op de foto te klikken.

View the embedded image gallery online at:
https://grootlinden.nl/linden-in-beeld/2023#sigProId8259d7ff26
klik op de bijgevoegde foto. 

Linden herdacht zondag 17 september dat het 79 jaar geleden werd bevrijd. In de kerk in Linden werd begonnen met een samenkomst. Daarin las Josephina Hormes een prachtig gedicht voor, zong een kinderkoor, dat onder begeleiding van Deirdre Angenent had geoefend, een lied over vrede en hield schrijver, columnist en oud-journalist Geurt Franzen een mooie voordracht. Tenslotte zong Bonneke de Haan het lied "Imagine" van John Lennon.

Daarna werd er hulde gebracht aan de omgekomen militairen bij de plaquette op het kerkhof, waarna er in een stoet, voorafgegaan door het gilde, naar het monument aan de ingang van Linden gelopen werd, alwaar een bloemenhulde plaats vond. Al met al een mooie en gedenkwaardige gebeurtenis.


Meld-wijzer gemeente Land van Cuijk

2023.04.14 Meld wijzer Gem LvC