De firma Spie is zo goed als klaar met graven en kabels leggen in Linden. We hebben allemaal een bundeltje glasvezel kabel tegen ons huis aanliggen. Het wachten is op de volgende stap: het plaatsen van de modem.

En dan zal, medio juli (onze glasvezel gaan werken. En wij gaan genieten van een beter internet, een stabiel T.V. signaal en een helder telefoon geluid.

Ja, we hebben lang geduld moeten hebben, ruim 4 jaar!

In deze periode zijn er verschillende nieuwe Lindenaren in ons dorp komen wonen. Vraagt u zich af hoe u van dit glasvezel gebruik kunt maken? Ik ben van harte bereid om u een en ander te vertellen.

Ook wanneer u denkt: vier jaar, dat is wel lang geleden hoe zit het ook al weer? Ik ben er nog steeds voor u.

Want denk er aan: u kunt nu nog zonder extra kosten inschrijven. Wanneer de aanlegperiode is afgesloten betaalt u dus echt € 450,00 voor uw aansluiting.

 

Han Maassen

Steegstraat 3

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T: 0485-321055

(* onder voorbehoud


www.Samencuijk.nl

02.07.2020

Het is belangrijk dat inwoners van de gemeente Cuijk elkaar weten te vinden

Naast onze eigen Lindense website is deze site voor onze hele gemeente en geeft mogelijk meer en andere info.

Klik op onderstaande tekst:

Wij willen deze site graag onder ieders aandacht brengen.

Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.