PERSBERICHT

ZONDAGMIDDAGCONCERT IN KERKJE LINDEN

Op zondagmiddag 1 maart om 15.00 uur geeft muziekensemble Landru een concert in het kerkje van Linden. Het ensemble Landru bestaat uit vier leden van één familie, die al vanaf hun vroegste jeugd actief zijn in de muziek met meerdere instrumenten. Alle vier spelen ze daarnaast ook nog in verschillende orkesten in deze regio zoals het Graafs Barokensemble en het Barokorkest Megen. De naam ‘Landru’ komt van de eerste drie letters van de families Langendijk en Van Drunen. Tijdens het concert in Linden spelen ze werken van Bach, Boismortier, Mozart, Telemann en Vivaldi.

Het concert duurt ongeveer een uur en is gratis te bezoeken in de Lambertuskerk in Linden. Wel bestaat de mogelijkheid om met een vrijwillige bijdrage het behoud van dit oudste kerkje uit de regio te ondersteunen. Na afloop is er een gezellige nazit met de musici in het nabij gelegen Dorpshuis De Burcht, eveneens in Linden.


www.Samencuijk.nl

02.07.2020

Het is belangrijk dat inwoners van de gemeente Cuijk elkaar weten te vinden

Naast onze eigen Lindense website is deze site voor onze hele gemeente en geeft mogelijk meer en andere info.

Klik op onderstaande tekst:

Wij willen deze site graag onder ieders aandacht brengen.

Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.