Zondagmiddag 24 november geeft de band ‘The Wheels’ een benefietconcert in het gemeenschapshuis De Burcht, Kerkstraat 44, 5439 ND Linden van 16.00 tot 20.00 uur. Entree € 10. Zaal open: 15.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij De Burcht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dit concert wordt georganiseerd door serviceclub ‘Raam en Maas’ en de volledige opbrengst gaat naar het goede doel: ‘MamaWise’.

MamaWise bereidt zwangere vrouwen in Noord Ghana goed voor op de bevalling en zij staan voor vrouwvriendelijke- en toegankelijke dienstverlening mét individuele aandacht en gaan zo de strijd aan tegen moeder- en babysterfte tijdens de bevalling. Ze bieden uitgebreide, op wetenschap gebaseerde en praktische trainingen die vrouwen voorzien van kennis en vertrouwen. Zodoende zetten ze zich in om elke aanstaande moeder en baby de beste start in het leven te geven die zij verdienen.

The Wheels is een band die vroeger heel bekend was in deze regio. Ze zijn na ruim 40 jaar weer bijeen en treden weer af en toe op. Ze maken vooral muziek uit de ’60/’70-er jaren. De muzikanten komen uit Cuijk, Boxmeer, Langenboom en Mill en speelden ook in andere bands. Ze weten een geweldige sfeer te creëren en we kunnen er dan ook vanuit gaan dat het een gezellige middag wordt. Entreekaarten kosten € 10 en kunt u bestellen via Serviceclub Raam en Maas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485-315747. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.


www.Samencuijk.nl

02.07.2020

Het is belangrijk dat inwoners van de gemeente Cuijk elkaar weten te vinden

Naast onze eigen Lindense website is deze site voor onze hele gemeente en geeft mogelijk meer en andere info.

Klik op onderstaande tekst:

Wij willen deze site graag onder ieders aandacht brengen.

Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.