2023.09.17

Linden herdacht zondag 17 september dat het 79 jaar geleden werd bevrijd. In de kerk in Linden werd begonnen met een samenkomst. Daarin las Josephina Hormes een prachtig gedicht voor, zong een kinderkoor, dat onder begeleiding van Deirdre Angenent had geoefend, een lied over vrede en hield schrijver, columnist en oud-journalist Geurt Franzen een mooie voordracht. Tenslotte zong Bonneke de Haan het lied "Imagine" van John Lennon.

Daarna werd er hulde gebracht aan de omgekomen militairen bij de plaquette op het kerkhof, waarna er in een stoet, voorafgegaan door het gilde, naar het monument aan de ingang van Linden gelopen werd, alwaar een bloemenhulde plaats vond. Al met al een mooie en gedenkwaardige gebeurtenis.

Klik hier voor het gedicht van Josephina Hormes.

Klik hier voor de Voordracht van Geurt Franzen.

 


Meld-wijzer gemeente Land van Cuijk

2023.04.14 Meld wijzer Gem LvC

Ter Informatie

2023.03.23

Ed Tigchelaar en Johan van den Boom beheren de website. U kunt ons bereiken via mail naar website.grootlinden@gmail.com . U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie nodig hebben, nemen we contact met U op.