Op zondag 3 juli organiseert “Stichting Leergeld Land van Cuijk” een spectaculaire fietsfestival voor ALLE kinderen woonachtig in het Land van Cuijk. Er zijn twee fietsroutes in de regio uitgezet, dus altijd wel een punt in de buurt waar je kan starten. De kinderen die zich inschrijven krijgen  gevulde rugzak met onder andere bonnen voor eten en drinken. Onderweg kunnen de kinderen meedoen met leuke activiteiten. Er is ook gezorgd voor wat lekkers.
Deze fietstocht is voor ALLE kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar woonachtig in het Land van Cuijk.

Leergeld heeft ook twee festivals georganiseerd waar de kinderen onder andere YouTuber Govert Sweep kunnen ontmoeten, kijken naar een goochelaar, rijden in een Formule 1 simulator, maar er zijn ook gezellige foodtrucks, een springkussen, leuke DJ’s, prijzen te winnen en nog meer!

Het doel is om een onvergetelijke (familie)dag te organiseren én zoveel mogelijk aandacht voor onze Stichting Leergeld Land van Cuijk te krijgen en zodoende meer kinderen te kunnen helpen.

Schrijf je vast in want vol is vol! Voor inschrijven en veel meer informatie volg deze link www.leergeldlandvancuijk.nl

We hebben gekozen voor 2 fietsroutes en op die fietsroutes hebben we een aantal korte stops en op het event locatie een lange stop. Het is ook mogelijk om alleen naar de event locatie te komen en niet deel te nemen met het fietsen.

Fietsroute Boxmeer Sint Anthonis              Fietsroute Cuijk Grave Mill

Hermans en Hermans                         Camping ‘t Loo                        

Stuw Sambeek                              Drone vliegen Gassel

Model vliegclub Columbia                  Theater De Tongelaar

Event locatie De Brink Sint Anthonis      Event locatie De Barendonk Beers

Leergeld is een stichting die actief is in de Gemeente Land van Cuijk en is onbezoldigd. Het helpt kinderen die opgroeien in gezinnen met geldzorgen. Ze werken met 17 vrijwilligers iedere dag hard om nog meer kinderen te gaan helpen. Schrijf je dus in.


www.Samencuijk.nl

02.07.2020

Het is belangrijk dat inwoners van de gemeente Cuijk elkaar weten te vinden

Naast onze eigen Lindense website is deze site voor onze hele gemeente en geeft mogelijk meer en andere info.

Klik op onderstaande tekst:

Wij willen deze site graag onder ieders aandacht brengen.

Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.