2020.02.06

Beste (nieuwe) cursist,

Wij nodigen u uit voor een herhalingscursus Reanimatie & AED-bediener op zaterdag 7 maart a.s. van 9.00 – 11.00 uur.

Van 11.00 – 13.00 uur start er een tweede groep bij voldoende aanmeldingen.

Wij adviseren u om deze vaardigheden te komen oefenen en uw kennis op te frissen, om adequaat te kunnen handelen als het erop aankomt.

Geef u zo spoedig mogelijk op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen kunt u bellen naar: 06-31598529

In de email, verzonden aan eerdere cursisten/deelnemers vindt je tevens een uitnodiging voor aanmelden als reanimatielid (zie bijlage).

Graag horen wij uw antwoord daar op.

Nieuwe deelnemers/cursisten zijn van harte welkom en deze aanmelding is te krijgen via Johan vd Boom app naar 06-14145574 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle cursisten/deelnemers is het goed te weten dat de lidmaatschapskosten reanimatie/EHBO ook dit jaar door de dorpsraad Linden betaald worden.

 

Met vriendelijke groet,

Marco Vos

Secretaris EHBO-vereniging Beers-Gassel-Linden - Johan van den Boom, secretaris Dorpsraad Linden


Meld-wijzer gemeente Land van Cuijk

2023.04.14 Meld wijzer Gem LvC

Ter Informatie

2023.03.23

Ed Tigchelaar en Johan van den Boom beheren de website. U kunt ons bereiken via mail naar website.grootlinden@gmail.com . U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie nodig hebben, nemen we contact met U op.