Ook dit jaar weer heel goed gewerkt aan de voorbereidingen van de 4-daagse. Voordat we konden beginnen moest er eerst een wespennest verwijderd worden, maar daarna gingen alle 30(!) vrijwilligers flink aan de slag. We hebben dit jaar nieuwe verkoopdoeken, waarop de lekker Lindense soep en onze gezellige terassen staan. De ramen van de Burcht zijn al mooi aangekleed met rood/wit ruit (Brabantse kleuren). Volgende week ziet ons dorp er weer fantastisch uit met rood/wit. We hebben er zin in om de lopers met onze gezellige Brabantse sfeer te verwelkomen.


Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien: stuur een Whatsapp bericht naar Johan: 06-14145574 of Ed: 06-23877506. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over het publiceren van je evenementen aankondiging of andere zaken die je geplaatst wilt hebben op www.Grootlinden.nl

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen