Logo SVLStichting Vierdaagse Linden organiseert ieder jaar de verkoop van eten en drinken tijdens de 4-daagsedoortocht op vrijdag. Dit doen we voor de lopers én voor de verenigingen van Linden. De winst van de verkoop verdelen we onder deze verenigingen. Daardoor is het mogelijk voor ze om de contributie laag te houden of niet te verhogen. Maar vooral ook om activiteiten te organiseren voor hun leden. Dit alles om de leefbaarheid in ons mooie kleine dorp te behouden of zelfs te verbeteren. In deze brief een oproep voor hulp en de versieringen.

Uw hulp is nodig!

De meeste van de bewoners zijn lid van één vereniging of zelfs lid van meerdere verenigingen. Door mee te helpen tijdens de 4-daagsedoortocht steun je de verenigingen en de leefbaarheid in ons dorp.

Uw hulp: data en werkzaamheden

Zaterdag 18 juli
• Opbouwen van de ereboog, overkapping, muziekpodium, vlaggenmasten, grote tent, koffiehoek en soephoek bij De Burcht vanaf 09.00 uur. Wij zorgen voor de lunch.
• De groencontainers hebben we nodig voor het afval. Wij vragen jullie om de groencontainer te brengen naar De Burcht op woensdag 22 juli. Let op de container wordt 15 juli de laatste keer geleegd vooraf aan de 4-daagse. Lever de container schoon in (voorzien van naam) en breng deze naar De Burcht. Vrijdag 24 juli na 14.00 uur haalt u de container weer op.

Donderdag 23 juli
’s middags: Inrichting van het plein van De Burcht vanaf 13.30 uur.
’s avonds: Opbouwen tent bij de brug en andere resterende werkzaamheden, vanaf 18.30 uur.

Vrijdagmorgen en vrijdagmiddag 24 juli
Verkoop bij de brug, De Burcht en in de tuin van de familie Heijnen.
Na de doorkomst met z’n allen opruimen. Voor diegene die meegeholpen hebben (en hun partner) is daarna een feestje.

Help je mee? Vul dan onderstaand strook in of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opgave vóór 28 juni 2015.

Help je al ieder jaar mee? Lever toch de strook in of stuur een e-mail.
Als je je niet opgeeft, is het organisatorisch niet mogelijk om je in te delen.

Het thema : “Culinair”
Ieder jaar versieren we ons dorp met een thema. Ons dorp is beroemd om deze versieringen bij de lopers. Wij roepen alle inwoners van Linden op om mee te helpen met deze versieringen. Kun je het niet alleen? Vraag dan iemand om je mee te helpen. Weet je niet wat je kunt maken? Vraag een van de leden van de Stichting Vierdaagse Linden.

Vragen?
Heb je vragen? Neem dan contact op met onderstaande leden van de Stichting Vierdaagse Linden. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,
Stichting Vierdaagse Linden

Rik Nuijen, Hans v. Zuylen, Ans Hoefnagels, Frans Schimmel, Martien Bos, Jolanda Martens

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opgavenstrook hulp vooraf en tijdens de 4daagse doortocht

Naam: …………………………………………… E-mailadres: …………………………………………

Graag aankruisen:

O Helpt op zaterdag 18 juli mee met de voorbereidingen, vanaf 09.00 uur
O Helpt op donderdagmiddag 23 juli mee om het plein van de Burcht in te richten, vanaf 13.30 uur
O Helpt op donderdagavond 23 juli mee, vanaf 18.30 uur
O Helpt op vrijdagmorgen 24 juli mee met de verkoop tijdens de 4-daagse doortocht.
“En ter afsluiting voor diegene en hun partner die een van deze dagen heeft geholpen is er een feestje na het opruimen.”

Dit strookje inleveren bij Ans Hoefnagels (De Berg 6) of Jolanda Martens (Kerkstraat 15) of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien: stuur een Whatsapp bericht naar Johan: 06-14145574 of Ed: 06-23877506. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over het publiceren van je evenementen aankondiging of andere zaken die je geplaatst wilt hebben op www.Grootlinden.nl

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen