2015.02.08

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Bridge Drive van Gans dur Neve plaats.

De mensen waren bij binnenkomst al enthousiast: de nieuwe aankleding en indeling van de Burcht viel iedereen op!

In een warme zaal (die door het spel steeds verhitter raakte) hebben Jo en Trees een memorabele dag gehad en hebben zij de bridge dag gewonnen! Met luid applaus werden zij door de hele zaal van harte gefeliciteerd. Rik en Jolanda waren dan ook trots om hen de eerste prijs uit te mogen reiken.

Wiel en Maria wonnen de wisselbeker voor hoogst geëindigd Lindens stel; Maria kon het bijna niet geloven en was uitbundig gelukkig.

Ook Ed en Willemien wonnen een prijs, evenals Tosca.

Martien was nog de meest trotse winnaar toen hij samen met broer Theo de mooie (pech)vogeltjes in ontvangt mocht nemen; de blije poedelprijs.

De taartenbakkers en keukenbrigade hadden ook weer enorm hun best gedaan en de verzorging was dan ook weer top; de bridgers blijken dit toch ook altijd erg te waarderen: men wil zich wederom zo snel mogelijk inschrijven voor volgend jaar.

De enige dissonant (nee, niet het enthousiaste opteden van Gans dur Neve; dat ging lekker) was het verstopt raken van de toiletgroepen. Gelukkig is dit later op de dag nog verholpen en heeft niemand hier echt veel hinder van ondervonden.

Op naar volgend jaar. Dan wordt de bridge drive voor de 10e maal gehouden

 


Meld-wijzer gemeente Land van Cuijk

2023.04.14 Meld wijzer Gem LvC