2018.04.24

Koningsdag 2018

 

Dit jaar nodigen we iedereen weer uit om op een spectaculaire manier Koningsdag met ons te vieren in de Burcht in Linden! We hebben een bijzondere gast die voor groot en klein zeker de moeite waard is om te komen bekijken. Laat je verbijsteren en verbazen…

De Lindense kinderen en kleinkinderen kunnen hun fiets (of iets wat daar op lijkt) meenemen. Neem gerust een vriendje/vriendinnetje mee. De Ganzeveer zorgt voor allerlei spullen zodat jullie je fiets bij de Burcht kunnen versieren. De mooiste creatie krijgt een leuke prijs. Daarna fietsen we een ererondje door Linden, de mooiste fiets voorop!Natuurlijk hebben we ook weer lekkere hapjes en drankjes. We sluiten af met FRIETJES.

Jullie zijn van harte welkom in de Burcht vanaf 10:30 uur tot ongeveer 14:00 uur. Kinderen wel graag onder begeleiding van ouder/volwassene.

Als je weet dat je komt meld het dan even bij ons zodat we ongeveer weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten. Dat kan door middel van een reactie op deze mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Heel graag tot ziens op 27 april,

Het bestuur van de Ganzeveer


Meld-wijzer gemeente Land van Cuijk

2023.04.14 Meld wijzer Gem LvC