Beste mensen,

Het is weer bijna zover, woensdag 4 september 13:30 uur start het nieuwe seizoen van de Lindense senioren SOOS. Je kunt er bridgen, jokeren en biljarten en mochten er voldoende aanwezigen zijn voor een ander spelletje dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

De deelname is gratis. Maaaaar, voor de koffie /thee wordt wel een vergoeding gevraagd. Ben je vaste bezoeker dan geldt een bijdrage van €30,- voor het hele seizoen, inclusief barbecue op het eind van het seizoen. Wil je af en toe een gezellig een kopje koffie of thee komen drinken dan kan dat voor 1 euro rond de klok van 14:30.

Vrijdag 6 september start het schilderen. De schilders beginnen meestal gezellig met een kop koffie zo rond 10:00 uur. Ook hier geldt voor vaste bezoekers een bijdrage van €30,- voor het hele seizoen inclusief BBQ en 1 euro als je gezellig af en toe een kop koffie/thee komt drinken.

Ben je zowel vaste bezoeker op woensdagmiddag en op de vrijdagmorgen dan betaal je €50,- per seizoen voor de koffie/thee inclusief BBQ.

Er kan in 2 termijnen betaald worden (in september en in januari).

Mocht u meer willen weten, loop dan gerust woensdagmiddag of vrijdagochtend even binnen.

Groetjes en misschien tot bij de SOOS,

Petra Schimmel

Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen