Elke vrijdagmorgen is er in de Burcht de samenkomst van onze "schildersoos". Tussen 10.00 uur en 12.00 uur drinken we koffie, hebben we leuke, boeiende en soms persoonlijke gesprekken. Maar vooral komen we samen om te schilderen. Zomaar. Omdat je het leukk vindt. En zonder prestatie dwang. Ieder schildert op haar of zijn manier. En als het soms eens een keer niet helemaal wil lukken, naar je zin, helpen de anderen je over je dode punt heen. Het gaat vooral om het samen plezierig bezig zijn! En zo kunnen we ook nog van elkaar leren. Zo nu en dan wordt Nettie Mulder uit Malden (zie: www.atelierbuiten.nl) uitgenodigd. Zij verzorgt dan drie lessen op drie opeenvolgende vrijdag ochtenden. Samen kiezen we het thema uit. Wat wil ik leren. Wat wil ik beter kunnen? Waar loop ik tegen aan?

Om je een idee te geven hoe divers de onderwerps keuze van ons is en wat we er van maken, hebben we in de grote zaal van de Burcht een aantal wekstukken opgehangen. Ze staan ook in dit album. Klik op onderstaand kleurrijk plaatje.

Voel je welkom.

Kom eens een kopje koffie halen en kijk waar we mee bezig zijn. En sluit je aan.

En nogmaals: het is hartstikkke leuk en je hoeft geen ervaring te hebben!


Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien: stuur een Whatsapp bericht naar Johan: 06-14145574 of Ed: 06-23877506. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over het publiceren van je evenementen aankondiging of andere zaken die je geplaatst wilt hebben op www.Grootlinden.nl

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen