Op vrijdagmorgen 13 februari had de schildersoos alweer de derde en laatste les van Nettie Mulder. Op verzoek van de groep is zij drie ochtenden op rij naar Linden gekomen om ons een aantal vaardigheden bij te brengen. Hoewel de leden van de schildersoos niet onverdienstelijk "pinselen" bestond er een groeiende behoefte aan meer kennis. Nettie heeft ons mengen en werken met kleur laten zien en in de gauwigheid iets over perspectief bijgebracht. Het lijkt allemaal zo makkelijk. Tijdens de koffie hield Nettie haar "praatje" en dan gingen we snel aan de slag. Aan het eind van elke sessie werd het werk besproken. Zo leerden we van elkaar.

En nu zijn deze drie lessen al weer achter de rug. Wat hebben we allemaal hard gewerkt! En met grote concentratie. Met enige weemoed kijken we erop terug. Voorlopig moeten we weer zelfstandig verder. Het geleerde in praktijk brengen.

En wie weet.....

 

Een foto- en sfeer impressie is HIER te vinden.


Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien: stuur een Whatsapp bericht naar Johan: 06-14145574 of Ed: 06-23877506. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over het publiceren van je evenementen aankondiging of andere zaken die je geplaatst wilt hebben op www.Grootlinden.nl

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen