Elke vrijdag ochtend (behalve in de zomer) wordt er door een aantal enthousiaste amateurs uit en van buiten Linden, getekend en geschilderd dat het een lieve lust is! De ochtend begint altijd met koffie en koek. Soms gebak. Fons is altijd ruim op tijd aanwezig en begint met klaarzetten van schilderezels en, misschien wel nog belangrijker: het maken van de koffie. Zo tegen kwart over 10 is iedereen wel aanwezig en begint de eerste schilder al aan zijn of haar werk. De onderlinge sfeer is geweldig. Zo goed zelfs dat het koffiekwartiertje uit kan lopen tot een koffie uurtje. (Of meer...)

Omdat niet iedere Lindenaar "dagelijks" in de Burcht komt, vindt u hier een aantal van onze werkstukken. U kunt ze dus in volle glorie bewonderen in de Burcht waar ze tentoongesteld, hangen.

Voor liefhebbers van koffie: er staat altijd een kopje voor u klaar!

En denkt u na het zien van deze werkstukken: leuk, dat zou ik ook wel willen? Nou, u bent welkom. En bedenk dat we allemaal ooit begonnen zijn zonder enige ervaring.

 

 

 

 

 

 

Om alle werkstukken in het fotoboek te bewonderen, klikt u op onderstaande foto.

 


Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen