Persbericht 
Datum: 15-11-2018   

Op donderdag 15 november vierden E-Fiber en de wethouders van het Land van Cuijk de activatie van de  eerste glasvezelaansluitingen. Deze huishoudens in St. Anthonis kunnen vanaf nu gebruik maken van  glasvezel. De activatie in de rest van St. Anthonis zal spoedig verlopen en de gemeentes Boxmeer, Cuijk,  Grave, Mill en St. Hubert volgen.   

De aanleg van glasvezel ging snel, want halverwege dit jaar startte E-Fiber met de werkzaamheden in St.  Anthonis. Een paar maanden later, op maandag 12 november, activeerde internetprovider TriNed de  eerste huishoudens. Jos Raemaekers, wethouder van St. Anthonis, is enthousiast over de activering:  “Samen met de vrijwilligers van LVCNET hebben we ons hard gemaakt voor glasvezel.

Toen bleek dat er  genoeg animo was, begon E-Fiber met de werkzaamheden. Nog niet zo lang geleden plaatsten we  meerdere glasvezelverdeelstations. En nu kunnen er al huishoudens in onze gemeente profiteren van  snel en stabiel internet. We zijn klaar voor de toekomst.”    

Goed om te weten: De activatie van glasvezel is nog kosteloos. Alle inwoners van het Land van Cuijk  kunnen zich nog steeds inschrijven voor een glasvezelabonnement bij een van de providers op  iedereenglasvezel.nl/keuzehulp.

Over E-Fiber:
E-Fiber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in  Nederland recht heeft op snel en betrouwbaar internet. Waar je ook woont, in een stad, dorp of  buitengebied. Daarom investeert E-Fiber in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen. Om zo een  uniek ‘open’ glasvezelnetwerk aan te leggen waarop iedere provider zijn diensten mag leveren. 


Lindense Agenda

zo ma di wo do vr za
1
4
Datum : dinsdag 4 december 2018
5
6
7
8
10
11
Datum : dinsdag 11 december 2018
12
13
14
Datum : vrijdag 14 december 2018
15
17
18
Datum : dinsdag 18 december 2018
19
20
21
25
26
27
28
29
31

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen