Glasvezelspreekuur in Westerbeek

De komende weken worden circa 215 woningen in Westerbeek

voorbereid voor de aansluiting op het glasvezelnetwerk. Dat roept nogal wat vragen op bij de inwoners. Wat zijn de nou voordelen van glasvezel? Wat kost het? Hoe werkt het? Voor antwoord op alle vragen kunt u donderdag 23 augustus bij Eetcafé Dinges, Kerkstraat 29 in Westerbeek terrecht.

Tijdens het Glasvezelspreekuur van 18.30 tot 20.30 uur kunt u specialisten spreken die alles weten over glasvezel en de diensten telefoon, televisie en internet. Ook over de aanleg worden de vragen beantwoord.

We organiseren zo in alle 33 plaatsen één of meerdere glasvezelspreekuren als de aanleg daar in volle gang is.

Bespaar 450 euro
Wanneer je tijdens de aanleg van het glasvezel in uw dorp of wijk een abonnement bij een glasvezelprovider afsluit, bespaart u 450 euro activatiekosten. Want zodra de graafploegen uit uw woonplaats weg zijn, betaalt u dat eenmalig bij een abonnement! Twijfelt u nog, kom dan naar het glasvezelspreekuur. Samen zetten we de ‘voors en tegens’ nog eens naast elkaar en helpen we u met uw keuze

                                      

 

 

Lindense Agenda

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen