Beste Enthousiastelingen, beste Gildebroeders,

Hieronder volgt nog even een up-date (in mooi Nederlands) voor de Opschoondag in het kader van “NEDERLAND SCHOON” van morgen. We verzamelen om 09:30 uur morgen, zaterdag 25 maart in het Gildehuis op het Schietterrein van het St. Antonius en Maria Gilde in Linden met een kopje koffie, fristie, etc. en de taken te verdelen en wat afspraken te maken. Iedereen is van harte welkom, ook degenen die zich (nog) niet hebben opgegeven. Op dat moment zullen we ook de attributen uitdelen zoals handschoenen, hesjes, afvalknijpers en vuilniszakken om het werk te vergemakkelijken.

We zijn ook van plan om de gemeentelijke Linden entree borden die op vier plaatsen staan bij de ingangen van ons dorp een schoonmaakbeurt te geven. Iemand die zich hiervoor geroepen voelt zou wat schoonmaak artikelen (emmer, spons, doek, etc.) mee kunnen nemen.

Het wordt mooi weer, dus het belooft een mooie HEEL LINDEN MAAKT SCHOON - dag te worden met als resultaat een schoon en opgeruimd dorp. Een goed begin van de Lente is het halve werk voor een mooie zomer in Linden en aan de Kraaij.

En Gildebroeders schroom u niet om u ook op te geven, vele handen maken licht werk.

Tot ziens en tot morgenochtend