Zondag 11 oktober om 15:30 uur.
Schouwburg Cuijk

Een gevarieerd en licht klassiek programma

Operazangeres Deirdre Angenent is voor velen een bekende naam, en zeker niet alleen binnen Cuijk. Meestal is ze zelfs niet in Nederland te beluisteren, maar staat ze op internationale podia.

Juist daarom is het zo bijzonder dat de Lindense mezzosopraan naar onze schouwburg komt.

Ze brengt deze middag een gevarieerd en licht klassiek programma samen met haar vaste pianist en coach, Peter Nilsson. Op het programma staat o.a. ‘The giraffes go to Hamburg’ van André Previn, een muzikale verbeelding over giraffes, en een lied uit de opera Rusalka, wat deels gebaseerd is op ‘De kleine zeemeermin’. 

Deirdre zal het programma zelf toelichten en ook vertellen over haar werkzaamheden in de operawereld. Zo krijg je een uniek kijkje in het leven van deze internationale opera-ster. 

Begin dit jaar gingen de inwoners van het Brabantse Linden met de bus naar Essen om hun dorpsgenoot Deirdre te bewonderen in de opera Nabucco

Kaarten bestellen via www.schouwburgcuijk.nl :    Entree € 19,50, inclusief consumptie


www.Samencuijk.nl

02.07.2020

Het is belangrijk dat inwoners van de gemeente Cuijk elkaar weten te vinden

Naast onze eigen Lindense website is deze site voor onze hele gemeente en geeft mogelijk meer en andere info.

Klik op onderstaande tekst:

Wij willen deze site graag onder ieders aandacht brengen.

Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.