Aanleg heeft lichte hinder van Corona

E-fiber en Spie hebben ons laten weten extra maatregelen te nemen in verband met het Coronavirus om de inwoners en medewerkers te beschermen. Tot nu toe levert dat nog geen extra vertraging op maar dat kan, zoals u inmiddels wel ervaren zult hebben, met de dag veranderen.

Inschrijfavonden geannuleerd.

Wel heeft Corona effect op de inschrijfavonden. Deze drukbezochte bijeenkomsten waar inwoners zich kunnen inschrijven bij een glasvezelprovider zijn geannuleerd. De avonden op 2 april in Beers en 6 april in Sint Agatha komen te vervallen. Net zoals de geplande avonden op 15 april in Haps en 16 april in Cuijk. We houden een pas op op de plaats tot 1 juni, daarna gaan we opnieuw inschrijfavonden plannen.


www.Samencuijk.nl

02.07.2020

Het is belangrijk dat inwoners van de gemeente Cuijk elkaar weten te vinden

Naast onze eigen Lindense website is deze site voor onze hele gemeente en geeft mogelijk meer en andere info.

Klik op onderstaande tekst:

Wij willen deze site graag onder ieders aandacht brengen.

Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen