PERSBERICHT

ZONDAGMIDDAGCONCERT IN KERKJE LINDEN

Op zondagmiddag 1 maart om 15.00 uur geeft muziekensemble Landru een concert in het kerkje van Linden. Het ensemble Landru bestaat uit vier leden van één familie, die al vanaf hun vroegste jeugd actief zijn in de muziek met meerdere instrumenten. Alle vier spelen ze daarnaast ook nog in verschillende orkesten in deze regio zoals het Graafs Barokensemble en het Barokorkest Megen. De naam ‘Landru’ komt van de eerste drie letters van de families Langendijk en Van Drunen. Tijdens het concert in Linden spelen ze werken van Bach, Boismortier, Mozart, Telemann en Vivaldi.

Het concert duurt ongeveer een uur en is gratis te bezoeken in de Lambertuskerk in Linden. Wel bestaat de mogelijkheid om met een vrijwillige bijdrage het behoud van dit oudste kerkje uit de regio te ondersteunen. Na afloop is er een gezellige nazit met de musici in het nabij gelegen Dorpshuis De Burcht, eveneens in Linden.


Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen