Beste (nieuwe) cursist,

Wij nodigen u uit voor een herhalingscursus Reanimatie & AED-bediener op zaterdag 7 maart a.s. van 9.00 – 11.00 uur.

Van 11.00 – 13.00 uur start er een tweede groep bij voldoende aanmeldingen.

Wij adviseren u om deze vaardigheden te komen oefenen en uw kennis op te frissen, om adequaat te kunnen handelen als het erop aankomt.

Geef u zo spoedig mogelijk op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen kunt u bellen naar: 06-31598529

In de email, verzonden aan eerdere cursisten/deelnemers vindt je tevens een uitnodiging voor aanmelden als reanimatielid (zie bijlage).

Graag horen wij uw antwoord daar op.

Nieuwe deelnemers/cursisten zijn van harte welkom en deze aanmelding is te krijgen via Johan vd Boom app naar 06-14145574 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle cursisten/deelnemers is het goed te weten dat de lidmaatschapskosten reanimatie/EHBO ook dit jaar door de dorpsraad Linden betaald worden.

 

Met vriendelijke groet,

Marco Vos

Secretaris EHBO-vereniging Beers-Gassel-Linden - Johan van den Boom, secretaris Dorpsraad Linden


Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen