Artikelindex

Glasvezel komt er aan!

Linden, 09-01-2020

Ja het is nu eindelijk zo ver. Binnenkort wordt er ook bij ons in Linden begonnen met het graven. De glasvezelkabels leggen en onze huizen ermee verbinden. De juiste planning vind je aan het eind van deze mededeling. Men verwacht dat Linden voor eind maart aangesloten is.

In de afgelopen tijd zijn er diverse mensen geweest die mij vragen over de glasvezel hebben gesteld. Meestal had ik wel een antwoord, ik vertelde ook dat er nog een voorlichtingsavond zou volgen. Maar omdat het aantal inschrijvingen in Linden heel hoog is (!), overweegt men geen avond meer in Linden te organiseren. Vooral omdat er wel in Cuijk, Beers en in Haps een bijeenkomst zal zijn. Zie het persbericht over glasvezel dat hier bij staat.

Is dit voor u niet handig: laat het me weten!

Hebt u nog vragen: laat het me weten!

Ik meld de vragen en uw opmerkingen door aan het bestuur van LVCnet. En u krijgt van mij een duidelijk antwoord!

Han Maassen

Steegstraat 3

5439 NL Linden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

De komende weken worden vele woningen voorbereid op de aansluiting op het glasvezelnetwerk. Dat roept nogal wat vragen op bij de inwoners. Wat zijn de voordelen van glasvezel? Wat kost het? Hoe werkt het? Voor antwoord op al deze vragen kunt u terecht bij de Glasvezelspreekuren in

  • Haps, woensdag 15 januari, De Posthoorn, Kerkstraat 6.
  • Cuijk, donderdag 23 januari, De Bond, Beversestraat 18.

Tijdens de inschrijfavonden van 18.30 tot 20.30 uur kunt u specialisten spreken die alles weten over glasvezel en de diensten telefoon, televisie en internet. Ook over de aanleg worden de vragen beantwoord. Gedurende de aanleg organiseren we in elk dorp meerdere glasvezelspreekuren.

Bespaar 450 euro

Wanneer je tijdens de aanleg van het glasvezel in uw woonplaats een abonnement bij een glasvezelprovider afsluit, bespaart u 450 euro activatiekosten. Zodra de graafploegen uit het dorp weg zijn is dat namelijk wel het geval. Twijfelt u nog, kom dan naar het glasvezelspreekuur. Samen zetten we de ‘voors en tegens’ nog eens naast elkaar en helpen we u met uw keuze.

Overzichtsplanning heel Land van Cuijk


Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen