Aanleg gestart in Oeffelt en Beugen In navolging van de aanleg in de andere dorpen van de gemeente Boxmeer, is nu de beurt aan Oeffelt en Beugen. De komende maanden worden daar alle adressen aangesloten op het supersnelle glasvezelnetwerk. Op www.lvcnet.nl/planning kun je volgen waar en wanneer er gegraven wordt. Zodra de huisaansluitingen gemaakt worden, organiseren we in beide dorpen enkele inschrijfavonden. Op www.lvcnet.nl/informatie/avond en via Facebook en weekbladen kondigen we die aan. Terwijl in de gemeente Sint Anthonis de komende maanden de na-aansluitingen gerealiseerd worden, is SPIE in de gemeente Cuijk gestart met schouwen. Daar wordt bij elke woning gekeken hoe de glasvezel het beste het pand binnen gebracht kan worden. Al met al loopt SPIE 2 a 3 weken achter op schema, maar dat valt alleszins binnen de normen. De providers beginnen ook op stoom te komen. In de gemeente Sint Anthonis gebruikt circa 41% van de adressen de glasvezel al dagelijks. In de gemeente Boxmeer gebruikt 6% al tv, internet en telefonie via glasvezel. En dat terwijl daar de aanleg nog in volle gang is.

Bij wie heb ik een abonnement besteld? De meest gestelde vraag tijdens de glasvezelspreekuren is wel: Bij wie heb ik destijds een abonnement besteld? Velen hebben geen kopie van het inschrijfformulier bewaard of weten het gewoon niet meer. Geen nood. Ben jij het vergeten, dan kun je dat gemakkelijk navragen bij de providers door ze even te bellen. Als je onderstaande bel-volgorde aanhoudt, weet je het binnen 10 minuten. Bel eerst met TriNed: 0880 80 30 30. Vervolgens met Plinq: 0887 76 84 44. Daarna met LVCNET: 0485 74 58 00. Als je bij hen geen abonnement hebt mail je naar Netrebel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zij zijn niet bereikbaar via telefoon).

Geef je postcode en huisnummer aan hen door zodat ze het kunnen nakijken. Heb je nergens een abonnement besteld, doe dat dan nu. Op https://iedereenglasvezel.nl/keuzehulp/ vind je alle providers en hun pakketten en kun je direct bestellen

Stap nu over en bespaar 450 euro De aansluiting op glasvezel is gratis maar als je ook diensten wilt kost dat 450 euro. Tenzij je nu meteen overstapt op glasvezel. Kijk snel op www.iedereenglasvezel.nl/keuzehulp/ en stap GRATIS, snel en eenvoudig over op glasvezel. Vragen over glasvezel? Kom naar Welcom bij Janssen, Steenstraat 96 in Boxmeer. Elke vrijdag van 10-12 uur glasvezelspreekuur in de Steenstraat 96. Of bel met de klantenservice 0485-745800 voor onafhankelijk advies


www.Samencuijk.nl

02.07.2020

Het is belangrijk dat inwoners van de gemeente Cuijk elkaar weten te vinden

Naast onze eigen Lindense website is deze site voor onze hele gemeente en geeft mogelijk meer en andere info.

Klik op onderstaande tekst:

Wij willen deze site graag onder ieders aandacht brengen.

Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen