Langs deze weg wil ik u er op attent maken dat er weer een nieuwe Cafe brein wordt georganiseerd in Land van Cuijk. Aan het einde van de avond zal er ook nog uitleg worden gegeven over de nieuwe cva thuisrevalidatie netwerk keten in de Noordelijke Maasvallei.

Café Brein Land van Cuijk

is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie.

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige, ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

Maandag 3 juni 2019 is er weer een bijeenkomst van Café Brein in het dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk. Er is een lift aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw.

De bijeenkomst start om 19.30 uur (19.00 uur zaal open) en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis. Vanwege de enorme drukte de laatste bijeenkomsten van Café Brein, is aanmelden verplicht. Er kunnen max 60 mensen in de zaal, mensen met NAH en mantelzorgers hebben voorrang. U kunt zich opgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 30 mei 2019 opgeven.

Thema: Emoties na NAH

Bert Lenaert (senior onderzoeker Universiteit Maastricht) en Daan Verberne (neuro-Psycholoog Universiteit Maastricht) komen vertellen hoe emoties werken, hoe het klachtenbeloop eruit ziet na hersenletsel en mogelijk welke behandelingen passend zijn.

Tijdens de bijeenkomst is er ook ruimte voor uw vragen en het uitwisselen van ervaringen, ideeën en tips.