Hoe lang houdt jouw internetverbinding het nog?

Jaarlijks groeit het internetgebruik met 40%. Een onafhankelijk onderzoek toont aan dat we nu nog tevreden zijn met een internetsnelheid van 50Mb, maar dat blijkt over 5 jaar al 1000 Mb te zijn! En over 20 jaar? 15000 Mb? Dat komt omdat we met z'n allen steeds meer gebruikmaken van het internet. Heb je wel eens een dag géén internet gebruikt?

De kabel van Ziggo en KPN kan al die data nauwelijks nog verwerken. Dat levert nu al veel problemen op. Je kunt zelf voorspellen wat er dan over een paar jaar gebeurt. Wanneer je voor alles internet nodig hebt zoals voor bankieren, digitale (mantel) zorg, veilig, comfortabel en duurzaam wonen, telefoneren, winkelen, tv kijken, studeren en werken. Juist, het internet wordt heel erg langzaam. En dat vinden we vervelend. 

De kabel raakt overbelast

Hoe meer mensen tegelijk internetten en tv kijken, des te langzamer het wordt. Je kunt het vergelijken met onze autosnelwegen: hoe meer auto's er op de snelweg rijden, des te langzamer het gaat en ontstaan er files. Bij een autosnelweg leggen we dan extra rijbanen ernaast om al het verkeer te verwerken. Dat moet bij de kabel ook gebeuren. Want de kabel zit binnen afzienbare tijd op z’n maximale capaciteit. Een nieuwe kabel naast de huidige kabel aanleggen is de enige echte oplossing. En die aanleg (van glasvezel) is nu in volle gang in het Land van Cuijk.

Meten is weten
Weet je wat de capaciteit van jouw internetverbinding is? Nee, test dan onze speedtest. Dan weet je direct of je in de toekomst problemen kunt verwachten met jouw huidige verbinding. Groen is goed. Bij oranje of rood adviseren wij je om over te stappen. Kijk voor de providers en hun aanbod op onze website.

Voorkom problemen met internet en stap nu over op glasvezel. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst.

 

Al aangemeld? Controleer je gegevens

Graag controleren we voor de zekerheid nog even jouw gegevens zodat alles goed bij ons in het systeem staat. Klik op onderstaande button

 

Stap nu over en bespaar 450 euro


Inwoners die zich nu inschrijven tijdens de aanleg in hun woonplaats hoeven de activatiekosten ter waarde van € 450 euro niet te betalen. Waarom zou je nog wachten?

Wil je weten welk abonnement het best bij je past? Doe dan de keuzehulp!


Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien: stuur een Whatsapp bericht naar Johan: 06-14145574 of Ed: 06-23877506. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over het publiceren van je evenementen aankondiging of andere zaken die je geplaatst wilt hebben op www.Grootlinden.nl

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen