Maandag 24 september 2018 is er weer een bijeenkomst van Café Brein in het dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk. Er is een lift aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw.

De bijeenkomst start om 19.30 uur (19.00 uur zaal open) en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis. Vanwege de enorme drukte de laatste bijeenkomsten van Café Brein, is aanmelden verplicht. Er kunnen max 60 mensen in de zaal, mensen met NAH en mantelzorgers hebben voorrang. U kunt zich opgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 17 september 2018.

Deze avond bespreekt Arno Prinsen, GZ-psycholoog en gespecialiseerd in hersenletsel, de dynamiek die ontstaat als gebrek aan inzicht meespeelt en wat er nodig is om de ontstane situatie te kunnen aanpakken.

Ziekte-inzicht

Een veelvoorkomend probleem bij hersenletsel is dat de persoon zelf geen inzicht heeft in de gevolgen van het hersenletsel op zijn leven. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor de persoon zelf: behandelingen worden regelmatig afgewezen en adviezen kunnen genegeerd worden. Het gebrek aan inzicht heeft echter ook gevolgen voor de naasten. Die willen meestal samen de gevolgen van het hersenletsel aanpakken en lopen vaak al vast bij het bepalen van wat nu eigenlijk aan de hand is.

Tijdens de bijeenkomst is er ook ruimte voor uw vragen en het uitwisselen van ervaringen, ideeën en tips.


Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen