Maandag 19 februari 2018 a.s. is er weer een bijeenkomst van Café Brein in Cuijk.

Op deze avond komt dhr. Professor Luciano Fasotti, bijzonder hoogleraar Klinische neuropsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen naar Cafe Brein Land van Cuijk.

Hij komt een presentatie geven over het thema vermoeidheid na hersenletsel. Naar schatting krijgt meer dan de helft van de hersenletselpatiënten met vermoeidheid te maken. De impact van vermoeidheid op dagelijkse bezigheden zoals werk en hobby's is groot. Niet alleen voor de patiënt, maar ook voor zijn omgeving. 

Tijdens de thema-avond is er ook ruimte voor uw vragen en het uitwisselen van ervaringen, ideeën en tips. 

Café Brein vindt plaats in Cuijk, namelijk in dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk. Er is een lift aanwezig en er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het gebouw.

De bijeenkomst start om 19.30 uur (19.00 uur zaal open) en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis. Vanwege de enorme drukte de laatste bijeenkomst van Cafe Brein in 2017, willen we vragen of u zich wilt aanmelden. U kunt zich opgeven en aangeven met hoeveel personen u komt door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag voor 9 feb. 2018

Hopelijk mogen we u begroeten bij Café Brein!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Café Brein

 


Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart zal de aanleg beginnen.

Nadere informatie volgt spoedig.

 

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen