De ontwikkeling van ons glasvezelnet gaat gestaag door. Alleen jammer dat we er nog niet zo veel van zien. De grote aktiviteit vindt nog steeds achter de schermen olaats. Overleggen en vergaderen. Maar de diverse partijen naderen de "eindspurt" en dan kan de aanleg beginnen. LVCNet stuurt ons een aantal vragen waar u al dan niet mee te maken kunt krijgen.

 

Zo verhuist u uw glasvezelaansluiting

De laatste weken krijgen we veel vragen binnen van mensen die gaan verhuizen. Sommige komen in het Land van Cuijk wonen. Anderen verhuizen naar erbuiten of naar een andere plaats in één van de vijf gemeentes. Ze vragen zich af hoe ze nu de glasvezelaansluiting kunnen behouden op het nieuwe adres of overdragen aan de nieuwe bewoners van hun oude stulpje. We beschrijven hieronder de meest voorkomende varianten en geven daarbij aan hoe je het beste kunt handelen.

 
Ik ga in het Land van Cuijk wonen en op het adres is geen abonnement aangevraagd.

U schrijft zich in bij één van de providers voordat de aanleg begint. U profiteert nog van de lage éénmalige bijdrage. (Heeft het adres een Ziggo-aansluiting dan is het gratis en anders € 495,00.)

Ik ga in het Land van Cuijk wonen en op het adres is wel een abonnement aangevraagd.

U schrijft zich in bij één van de providers voordat de aanleg begint. U profiteert nog van de lage éénmalige bijdrage. (Heeft het adres een Ziggo-aansluiting dan is het gratis en anders € 495,00.) U kunt de inschrijving van de bewoners NIET overnemen.

Ik verhuis naar een woonplaats buiten het Land van Cuijk en heb een abonnement afgesloten.

Uw inschrijving wordt vernietigd. Geef de verhuizing door aan de provider waar u zich ingeschreven heeft.

Ik verhuis naar een ander adres in het Land van Cuijk en er is geen abonnement aangevraagd op het nieuwe adres door de vorige bewoner.

U geeft de verhuizing door aan de provider, waar u zich ingeschreven heeft, voordat de aanleg begint. U profiteert nog van de lage éénmalige bijdrage. (Heeft het adres een Ziggo-aansluiting dan is het gratis en anders € 495,00.) Heeft u zich nog niet ingeschreven bij een provider, dan kan dat nog tegen de lage eigen bijdrage zolang de aanleg nog niet begonnen is.

Ik verhuis naar een ander adres in het Land van Cuijk en er is wel een abonnement aangevraagd op het nieuwe adres door de vorige bewoner.

U geeft de verhuizing door aan de provider, waar u zich ingeschreven heeft, voordat de aanleg begint. U profiteert nog van de lage éénmalige bijdrage. (Heeft het adres een Ziggo-aansluiting dan is het gratis en anders € 495,00.) Heeft u zich nog niet ingeschreven bij een provider, dan kan dat nog tegen de lage eigen bijdrage zolang de aanleg nog niet begonnen is. U kunt de inschrijving van de bewoners NIET overnemen.

Ik verhuis tijdelijk naar adres A en daarna naar het definitieve adres B. Beide adressen liggen in het Land van Cuijk.

U schrijft zich in bij één van de providers voordat de aanleg begint op adres A. U profiteert nog van de lage éénmalige bijdrage. (Heeft het adres een Ziggo-aansluiting dan is het gratis en anders € 495,00.) Zodra u op adres B gaat wonen, geeft u de verhuizing door aan de provider. Is de aannemer nog actief in de betreffende plaats, dan hoeft u geen bijdrage te betalen. Is de aannemer klaar met z’n werk dan krijgt u een offerte voor de na-aansluiting op adres B. Als u geen glasvezel wilt op uw tijdelijke adres A, dan kunt u zich ook direct inschrijven op adres B. Als u dat doet voordat de aanleg start profiteert u nog van de lage éénmalige bijdrage.


Hebt u nog een andere variant, leg die dan voor aan de klantenservice 0485-745800. Samen zoeken we dan naar een voordelige oplossing.