BENEFIETCONCERT THE WHEELS

Zondagmiddag 30 oktober geeft de band The Wheels een benefietconcert in het gemeenschapshuis de Burcht, Kerkstraat 44, 5439 ND Linden van 16.00 tot 20.00 uur. Entree € 10.  Zaal open: 15.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de Burcht.
Het concert wordt georganiseerd door serviceclub “Raam en Maas” en de volledige opbrengst gaat naar het goede doel. Dat is dit jaar een kraamkliniek in Nepal. Het geld wordt verdubbeld door de Wilde Ganzen. Voor informatie  zie www.tamsarya.nl
The Wheels is een band die vroeger heel bekend was in deze regio. Ze  zijn na 40 jaar weer bijeen en treden sinds vorig jaar weer af en toe op. Ze maken vooral muziek uit de 60/ 70er jaren. De muzikanten komen uit Cuijk, Boxmeer, Langenboom en Mill en speelden ook in andere bands. Ze weten een geweldige sfeer te creëren en we kunnen er dan ook vanuit gaan dat het een gezellige middag wordt.
Entreekaarten kosten € 10 en kunt u bestellen via Serviceclub Raam en Maas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485-315747. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.