Vorige week tijdens de 4-daagse kwamen er meer dan 10.000 wandelaars door ons kleine dorp. Het dorp was mooi versierd en wij stonden klaar om onze soep te verkopen. Dit jaar hadden we ook iets nieuws in de verkoop, n.l. de hotdogs. De verkoop van soep, koffie en hotdogs ging heel goed. De frisdrank en de melk/karnemelk wat minder. Net toen de verkoop begon kregen we een enorme bak regen over Linden. Het was voor de lopers en voor ons even aanpassen aan de situatie. De Burcht is nog nooit zo vol geweest met mensen. Iedereen wilde schuilen. De vrijwilligers waren allemaal heel erg hard aan het werken om de lopers te voorzien van hun soep/koffie, schoon toilet, muziek of iets anders.  Met z’n allen hebben we het weer voor elkaar gekregen. En na het opruimen was het weer heel gezellig in Linden.

Het bestuur van Stichting Vierdaagse Linden bedankt hierbij alle vrijwilligers en de Lindenaren die aan de route wonen (voor de versieringen) voor hun inzet. Ook diegene die niet aan de route wonen en meegeholpen hebben met de versieringen, dank je wel.  Mede dankzij jullie allemaal was het gezellig voor de lopers en is er weer een financiële bijdrage voor de verenigingen.

Iedere vereniging (Ganzeveer, VVL, Slagwerkgroep, GDN, Gilde, Burcht)  krijgt € 950,00. Ziezo heeft aangegeven dit jaar niet mee te delen aan de winst. Ook gaat een deel naar de goede doelen (Jarige Job en Warchild).

Han heeft hele mooie foto’s gemaakt van de doortocht. Deze foto’s staan al op deze website. HIER.

Als jullie nog tips hebben voor het volgend jaar, laat het aan ons weten.

Met vriendelijke groeten,

Jolanda Martens

Namens Stichting Vierdaagse Linden

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen