DSC 0098De elfde Gans dur Nève-bridgedrive is een groot succes geworden. Bijna honderd bridgers gaven zaterdag 23 januari acte de présence in dorpshuis 'De Burcht' in Linden. Op 48 tafels lagen gedupliceerde - 'stokslagen' voor degene die durfde te schudden - spellen.
Het organisatiecomité wil graag de sponsoren en vele vrijwilligers, die zich ingezet hebben om dit evenement tot een groot succes te maken, hartelijk bedanken. Maar de dank gaat vooral uit naar Marcel en Jeroen die de drive weer voortreffelijk hebben begeleid en Bridgeclub Dummy uit Grave, die - ondanks de problemen door de brand in Palazzo - weer alle materialen ter beschikking had gesteld.
Opmerkingen na afloop als ‘prima gedaan’, ‘gezellige dag’, ‘leuke drive’, ‘heel sfeervol’ en ‘erg leuk' zijn aanmoedigingen om door te gaan.
De drive werd traditiegetrouw afgesloten met de prijsuitrijking en een miniconcert van joekskapel Gans dur Nève.

de uitslag staat op https://www.nbbclubsites.nl/club/8034/uitslagen


Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien: stuur een Whatsapp bericht naar Johan: 06-14145574 of Ed: 06-23877506. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over het publiceren van je evenementen aankondiging of andere zaken die je geplaatst wilt hebben op www.Grootlinden.nl

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen