GDN_embleem.JPGGans dur Nève is een gezellige muziekkapel uit Linden (nabij Cuijk), opgericht in 2005. We richten ons o.a. op carnaval, maar daarnaast proberen we het hele jaar muzikaal ons beste beentje voor te zetten bij verschillende optredens in de regio. Muziek maken doen we voor ons plezier; we hebben een mooie bezetting met 3 trompetten, 1 klarinet, 3 alt saxen, 3 tenorsaxen, 4 baritons, 2 schuivers, 1 bas en 3 slagwerkers.

We zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) die er zin in heeft om ons op onze wekelijkse repetitieavond (dinsdag) muzikaal te (bege)leiden. Heb je zin en tijd om ons eerste lustrum in te luiden (we bestaan bijna 10 jaar en zijn ons aan het voorbereiden op een mooi optreden in Oostenrijk), neem dan graag contact op met Rik Nuijen (voorzitter GDN): 06-21669364. Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We horen graag van je. Voor een impressie van ons:
https://youtu.be/iP3puijKKJk
https://youtu.be/QoSq2gr1rU8
facebook: Gans dur Neve Linden


Hartelijke groetjes

Gans dur Nève

 


 


Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien: stuur een Whatsapp bericht naar Johan: 06-14145574 of Ed: 06-23877506. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over het publiceren van je evenementen aankondiging of andere zaken die je geplaatst wilt hebben op www.Grootlinden.nl

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen