Datum:15 dec 2018

Onderwerp: reanimatielid

Beste Lindenaren,

Om meer regelmaat in het herhalen van reanimatie & AED te krijgen, bieden wij jullie aan om jezelf aan te melden als ‘reanimatielid’ van onze EHBO-vereniging.

Reanimatielid worden houdt in dat je meerdere keren per jaar de mogelijkheid krijgt aangeboden om je reanimatiekennis te komen herhalen, incl. het oefenen op een reanimatiepop en met gebruik van een AED.

Als ‘Linden-groep’ hebben jullie geen coördinator of aanspreekpunt, wat benadering lastig maakt. De EHBO-vereniging heeft het voornemen om de groep reanimatieleden fors te laten groeien, waardoor er steeds meer herhaalmomenten kunnen worden aangeboden.

De kosten als reanimatielid bedragen € 15,- per jaar.

Tevens worden reanimatieleden uitgenodigd voor thema-avonden over uiteenlopende interessante onderwerpen die worden georganiseerd buiten de herhalingslessen van de EHBO-ers om.

Stuur voor opgave   (1) je naam, (2) adres, (3) geboortedatum, (4) emailadres en (5) telefoonnummer naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je krijgt een bevestiging van je inschrijving via email.

Met hartelijke groet,

Ivonne Vos

Voorzitter EHBO vereniging Beers-Gassel-Linden

T: 06-31598529

Aanvullende Informatie van Johan vd Boom, deelnemer AED en bestuurslid Dorpsraad.

Het is goed te weten dat we hier in Linden op vele gebieden zorg voor elkaar hebben en naar elkaar omzien. Laten we dat koesteren en, waar dat kan, ook voor onze toekomst veilig stellen.

De dorpsraad heeft in dat kader steeds de AED kosten van de bijscholing voor haar rekening genomen.

Nu, kort gezegd, de kosten van deze bijscholing van € 10 naar € 15 verhoogd worden, zullen we in de dorpsraad vergadering van begin 2019 deze verhoging agenderen en voorstellen ook in de toekomst dit lidmaatschap financieel te blijven ondersteunen.