Na de eerste gespreks- brainstorm sessie in Vianen (zie het verslag in “Het Cuijks Weekblad” van 7 november 2017, blz. 4) was het deze woensdagmiddag de beurt aan St. Agatha. En omdat ik niet bij de gespreksmiddag voor Linden – Beers kan zijn, was ik naar het Dorpshuis de Agaat getogen. En heb daar een enthousiaste groep mensen mogen ontmoeten. En met de discussie mee kunnen doen.

De organiserende partijen hebben een aansprekelijk programma samengesteld. Eerst werd er wat inzicht gegeven in de huidige stand van zaken en werden enkele begrippen aangestipt. Zoals “VPT” (volledig pakket thuis), “probleemeigenaar” en “maatschappelijke veerkracht”. “Zo lang mogelijk thuis blijven wonen”. “Terugtrekkende overheid”. “Minder geld!”

Aan de hand van een aantal fictieve persoonsbeschrijvingen werden we uitgedaagd om oplossingen te bedenken. Graag zo veel mogelijk buiten de gebaande paden denken. En: “dat is toch niet haalbaar” even vergeten a.u.b. Dat waren suggesties die we mee kregen.

Net als in Vianen kwamen er in St. Agatha legio praktische oplossingen ter sprake. Sommige passend voor St. Agatha, andere breder toepasbaar.

Alle suggesties komen in het eindverslag. Waarin ook vervolgstappen zullen worden voorgesteld.


Van harte aanbevolen, dus!

Woensdagmiddag 22 november a.s.

in het Steunpunt in Beers,

van 14.00 uur tot 16.30 uur.
Han Maassen
Klik HIER voor de oorspronkelijke uitnodiging, met o.a. alle data en locaties.


Lindense Agenda

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen