Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Het voorjaar barst los. Traditiegetrouw tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Zaterdag 11 maart eerst onder het motto NL-DOET met ‘vrouw en macht’ ons gemeenschapshuis de Burcht van binnen en van buiten schoongemaakt. Afgelopen zaterdag in het kader van HEEL LINDEN MAAKT SCHOON, met ‘man en macht’ ons hele dorp van zwerfvuil ontdaan: om en nabij 70 volle plastic zakken en een oude stoel !!!!

Maar je komt al zwervend en vuil prikkend nog meer verrassingen tegen en misschien wel de grootste verrassing blijkt de vondst van stevige verse BEVER knaagsporen langs de oost oever van plas 2. Het wachten is nu nog op de ooievaars…. En dan is het lentefeest compleet.

Omdat de bever voorkomt op de rode lijst van beschermende diersoorten in de categorie “gevoelig” doe je de bevers een plezier door niet op zoek te gaan om de juiste plekken te zoeken en te fotograferen, laat ze met rust en geef ze de ruimte om deel uit te gaan maken van onze mooie levende Lindense natuur.

Jos Bakker en Johan van den Boom.

Lindense Agenda

Vervoer

Vervoer

Het zal niet iedereen bekend zijn dat de Stichting Vrijwillige Hulpdienst in Cuijk vervoer aanbiedt.

Moet u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis in Nijmegen of in Beugen en is er niemand beschikbaar om u te rijden? De Hulpdienst is er voor u!

Maak een afspraak. Liefst een paar dagen van te voren.

Bel naar: 0485 - 33 69 39.

Op werkdagen tussen 09.30 uur en 11.30 uur.

U betaalt een kleine schappelijke bijdrage aan de vrijwilliger, uw chauffeur.

Login