A.s. 25 maart wordt wederom NEDERLAND SCHOON gehouden. Een dag waarop in geheel Nederland activiteiten worden georganiseerd om op een of andere manier onze eigen leefomgeving van (zwerf)vuil te ontdoen.

Ook in ons dorp Linden en langs de oevers van de Kraaijenbergse Plassen in de onmiddellijke omgeving van het dorp kom je regelmatig zwerfvuil tegen. Het Sint Antonius en Mariagilde in Linden heeft het initiatief genomen om aan deze landelijke actie mee te doen. De actie in Linden op zaterdag 25 maart 2017 is aangemeld bij Nederland Schoon onder de naam HEEL LINDEN MAAKT SCHOON.

Wij stellen ons voor om dit met vele ouders, maar vooral ook met vele kinderen en overige vrijwilligers ter hand te nemen en zo met zijn allen het goede voorbeeld te geven. Met behulp van een trekker + platte wagen en/of pick-up kunnen we in groepjes een aantal plaatsen zowel binnen als buiten het dorp onder handen nemen. De Gildeaccommodatie op het schietterrein “de Romein” zal als uitvalbasis dienen en het Sint Antonius en Mariagilde zal zorg dragen voor in inwendige mens.

Wij hopen op een grote deelname. Wij verzoeken u om u zo spoedig mogelijk aan te melden per email en/of telefoon bij mijzelf, dit om al zo snel mogelijk een beeld te krijgen met betrekking tot de hoeveelheid handschoenen, plastic zakken, etc. die vereist zullen zijn. Wij zijn voornemens om van ca. 09:00 uur tot ca. 15:00 uur aan het werk te gaan. Schroom niet u zelf op te geven indien u slechts een gedeelte van de dag beschikbaar bent. Wij zouden het op prijs stellen indien de kleinste kinderen vergezeld zijn van één van de ouders in verband met de veiligheid.

Met vriendelijke groeten,

Jos Bakker

+31 (0)622472468

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Lindense Agenda

Login

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen

Vervoer

Vervoer

Het zal niet iedereen bekend zijn dat de Stichting Vrijwillige Hulpdienst in Cuijk vervoer aanbiedt.

Moet u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis in Nijmegen of in Beugen en is er niemand beschikbaar om u te rijden? De Hulpdienst is er voor u!

Maak een afspraak. Liefst een paar dagen van te voren.

Bel naar: 0485 - 33 69 39.

Op werkdagen tussen 09.30 uur en 11.30 uur.

U betaalt een kleine schappelijke bijdrage aan de vrijwilliger, uw chauffeur.